Vrienden van De Swingel

In februari kunt u bezoek aan de deur verwachten met de vraag om Vriend te worden van de Swingel. Zoals we in januari al hebben bericht, kunt u ons steunen met een jaarlijks bedrag van € 5,-. Dit levert niet alleen een bijdrage aan De Swingel, maar ook korting op sommige activiteiten.

Bestuur MFC de Swingel, Goos Bus, secretaris

gwbus@hccnet.nl

Deel dit bericht

2 reacties

 1. Is het misschien ook handig om er een tijd bij te zetten vanw, activiteiten in de Swingel, ik bedoel de Swingel agenda. Dit even voor de mensen die geen comp. bezitten. misschien even een tip!!!

  J Bergsma.

  • Beste heer Bergsma,

   N.a.v. uw reactie: Wanneer mensen van de Swingel precies bij u langskomen voor ‘Vrienden van de Swingel’ is ons niet bekend. Misschien dat Goos Bus u dat kan vertellen. Het programma van Swingel-activiteiten vindt u onder andere op https://www.wijnjewoude.net en http://www.swingel.nl. Voor degenen zonder computer wordt het maandelijks in de Bân gepubliceerd.

   Mvrgr. Henk Janssen, redactie wijnjewoude.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *