Berichten van Plaastselijk Belang

NL doet

Tijdens ‘NL doet’ op 21 maart steekt het bestuur van Plaatselijk Belang de handen uit de mouwen op het evenemententerrein. Samen met de enthousiaste club Wynjeboulers gaan we de jeu de boules baan verdubbelen.

Snel internet

U heeft er vast over gelezen: willen we ook in de buitengebieden beschikken over snel internet (glasvezel) dan moeten de initiatieven voor aanleg uit de gemeenschap zelf komen. U kunt geheel vrijblijvend uw belangstelling voor glasvezel melden op www.Friesland.opglas.nl. Zo krijgt de provincie een beter beeld waar de behoefte het grootst is. De Plaatselijke Belangen van Hemrik, Lippenhuizen en Wijnjewoude gaan wellicht in samenwerking proberen ook in onze regio een goede voorziening te krijgen.

Werkzaamheden herinrichting Merkebuorren

Als alles volgens plan verloopt gaat de herinrichting van de Merkebuorren na Pasen van start. Aannemer Roelofs hoopt het project voor de zomervakantie af te ronden. In goed overleg met alle omwonenden is besloten de muziekkoepel iets te verplaatsen waardoor er meer ruimte er om heen komt. De koepel zelf wordt vernieuwd maar houdt dezelfde vorm. We vragen ieders begrip voor het ongemak dat bij de herinrichting van een straat onvermijdelijk is.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *