Dorpsfeest

Het programma voor het dorpsfeest 2015 is bijna rond!dorpsfeest groep 5 tm 8 056 Maar eerst even dit. In eerdere berichtgeving heeft gestaan dat wij weer een solexrace zouden organiseren. Na contact met diverse solexclubs en diverse inwoners van Wijnjewoude is gebleken dat hiervoor maar weinig tot zeer weinig animo zou zijn. Er zouden maar een paar deelnemers zijn. Wij hebben dan ook besloten om geen solex race te organiseren.

 

 

Het programma ziet er nu als volgt uit:
Woensdag starten we – in samenwerking met VVV – met de rommelmarkt (tijden nog niet bekend). Om 20.00 uur hebben we in de tent muziek met Friese liederen en sketches. Dit wordt verzorgd door GeDobr.

De donderdagochtend hebben we voor de gezamenlijke scholen en peuterspeelplaats dit jaar wat anders. Hadden we afgelopen jaren spelletjes, dit jaar verzorgt “De Frets“ een interactieve muziektheatervoorstelling.

De vrijdag beginnen we ‘s morgens met Bingo. ‘s Middags om 17.00 uur is er de playbackshow voor jongeren. Om 20.00 uur volgt die voor de ouderen.
Opgaven mogen nu al worden doorgegeven. Stuur ze naar onderstaand e-mailadres. Na afloop is er muziek, dit jaar verzorgd door DJ Appie.

Zaterdagmiddag
Zaterdagavond sluiten we het feest af met Boulevard.

Dit jaar is er beachvolleybal. Dit zal plaatsvinden op donderdagavond of zaterdagmiddag, dit is nog niet bekend. We hopen in de Bân van april u hierover nader te berichten.

Dorpsfeest 2016
Ook hier zijn we al mee bezig. In 2016 is het voor de 20e keer dat er dorpsfeest is. Het feest vindt plaats van woensdag 15-6-2016 t/m zaterdag 18-6-2016. Noteer deze data alvast in uw agenda.

Mocht u nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben: u kunt ze kwijt op ons email adres: SDWW@LIVE.NL

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *