Met de bus langs de N381

bustocht N381 maart 2015 (3)Op uitnodiging van de provincie Friesland gingen belangstellenden in twee volle bussen vrijdag mee voor een tocht langs de werkzaamheden aan de N381. Onderweg werd uitgebreid uitleg gegeven over de werkzaamheden. De tocht ging van Donkerbroek noordwaarts naar Ureterp en via Wijnjewoude naar de bouwput voor de onderdoorgang bij de Weinterp. Vandaar ging het naar de bouwput van de onderdoorgang bij ‘t West in Donkerbroek, met de naastgelegen waterberging in wording. Vanuit de hoge zit in de bus had men een goed zicht op de vele en op sommige plekken indrukwekkende werkzaamheden.

De tocht werd vervolgd richting Drentse grens langs de bouwlocaties van o.a. het viaduct Nanningaweg, de onderdoorgangen Venekoten en Westers en het viaduct Hildenberg. Al met al een goed en te waarderen initiatief van de provincie.

Inmiddels zijn bij Donkerbroek, de Weinterp en Ureterp drie uitkijkpunten in gebruik genomen. Bezoekers kunnen hier terecht op werkdagen, tussen 7.00 en 16.00 uur.
Meer nieuws op www.N381.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *