Niet-leden zetten de toon op ledenvergadering PB

De ledenvergadering van Plaatselijk Belang werd gisteravond aangenaam verstoord door het optreden van de dames Pien en Fien. Juist op het moment dat de kersverse voorzitter van PB, Grietje Rooks, een aantal heikele punten aan de orde wilde stellen, werd zij bruusk geïnterrumpeerd door de beide dames; nota bene geen lid en ook nog eens afkomstig uit Bakkeveen!

ledenvergadering PB 2015 (17)De overval leek zorgvuldig gepland. Pien en Fien bleken goed op de hoogte van wat er zoal speelt in Wijnjewoude en stelden een aantal onderwerpen vlijmscherp aan de orde. Aan bod kwamen onder meer de uitkijktoren bij de nieuwe N381, het energieveld, ‘Geef een Slinger aan de Swingel’ én het verplaatsen van de muziekkoepel. De dames boden met hun klapkoffer een voordelig alternatief voor de nieuwe AED die het dorp dankzij een bijdrage van de RABO kan aanschaffen. Frits van der Meulen, lid van de AED-werkgroep, leek de belangstelling van de dames wel te kunnen waarderen.ledenvergadering PB 2015 (26)

Scheidend voorzitter Aldert Voolstra kon niet op tijd wegduiken en werd door de dames naar voren gehaald en in het zonnetje gezet. Met een prachtige vaas rozen en de fraaie spiegel die hem niet alleen werd voorgehouden, maar ook overhandigd, zocht hij even later zijn plek achter de niet aanwezige bestuurstafel weer op. Voor het laatst, na negen jaar.
ledenvergadering PB 2015 (22)Leden van de himmelploeg ontkwamen evenmin aan de meedogenloze spotlights van Pien en Fien. De dames gaven toe zelfs met opzet hun rommel uit Bakkeveen mee te nemen om in Wijnjewoude te dumpen. Dit overigens met de beste bedoelingen, dat dan wel weer. “De himmelpoeg moet ook wat om handen hebben” aldus Fien.

Al met al een ledenvergadering om niet snel te vergeten. Het bleef dan ook nog lang onrustig in De Swingel.

www.pien-fien.webklik.nl

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *