NL DEED

Afgelopen zaterdag staken op verschillende plekken in het dorp vrijwilligers de handen uit de mouwen in het kader van NL DOET. Zo werd onder meer op het ijsclubterrein het ijshok opgeknapt, werd op het evenemententerrein de jeu de boules baan verbreed naar 2-baans en waren opnieuw ook op ‘It Twaspan’ vrijwilligers druk aan de gang.

NL DOET 2015 (11)De oproep om te helpen het ijshokje op te pimpen, zorgde ervoor dat een flinke groep enthousiaste mannen aan de gang ging. Het verzakte dak werd gerepareerd, nieuwe windveren geplaatst en de fundering hersteld. Op de ijsbaan die er de hele winter helaas werkeloos heeft bijgelegen, was het uitgerekend op deze eerste dag van de lente dan ook een gezellige drukte. De klimaatverandering gaat ook aan Great Foarút niet voorbij!

 

 

NL DOET 2015 (6)Op het evenemententerrein gingen vrijwilligers van de Wynjeboulers, VVV en Plaatselijk Belang aan de slag met het aanleggen van de tweede jeu de boules baan op Te Plâk. Al op de eerste wedstrijddag van de jeu de boules club werd de roep om een tweede baan gehoord. En nu is deze gerealiseerd dankzij het dorpsbudget, het Oranje Fonds en vele vrijwillige handen.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *