Veel belangstelling voor herinrichting Merkebuorren

inloopmarkt herinrichting Merkebuorren maart 2015 (3)

Roelofs Beheer BV en Provincie Fryslân organiseerden gisteravond in de Swingel een inloopavond over de herinrichting van de Merkebuorren en de Mounleane. Er was bijzonder veel belangstelling voor deze avond, die zeker in een behoefte voorzag. Het was druk en levendig. Een aantal dorpsgenoten, lid van de stuurgroep N381, waren aanwezig om toelichting te geven op de plannen. En Jikke van de Waal-Bijma toonde geïnteresseerden haar ontwerpen voor de verschillende kunstwerken die straks de heringerichte dorpskern gaan verfraaien. U heeft hierover in de laatste Bân uitgebreid kunnen lezen. Begin april 2015 zullen de werkzaamheden starten. Voor de bouwvakvakantie zal de herinrichting klaar zijn.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *