18 april live in de Swingel, Breezer Experience

Op 14 maart speelde deze band mee tijdens de finale van de Oerrock Play Offs. Velen waren diep onder de indruk van deze band. Je gaat terug in de tijd als je deze mannen ziet. Seventies rock op zijn best, zo stralen de mannen van The Breezer Experience hun show uit. De arrangementen zijn goed uitgekiend, gitarist Julian krijgt alle ruimte om zijn solo’s moeiteloos op het publiek af te vuren en dit staat als een huis. De backing vocals doen hun werk goed en zelfs drummer Bas laat zien dat hij ook de leadzang aan kan. Gedurende de show merk je wel dat er ontzettend veel energie wordt gegeven. Breezer Experience doet waar het goed in is, Rock&Roll maken!
In het voorprogramma hebben we Dash! Deze mannen uit Wijnjewoude speelden afgelopen weekend tijdens het Open Podium in de Swingel. Hierbij maakten de mannen zoveel indruk dat zij een plekje verdienen op het Swingel podium.
Daarna is het de beurt aan Nicsz! Zij spelen een eigenzinnige mix van melodieuze en soms in hoog tempo gespeelde poprock nummers met punk en funk invloeden, dat is de muziek van Nicsz. Mooi opgebouwde liedjes, lekker gitaarwerk, meerstemmige zang en veel speelplezier zijn de pijlers van deze jonge Frieseband.de band Nicsz! Veelzeggend is dat ook deze band een plek heeft gekregen op het Oerrock Festival

Je ziet het, met dit programma is het een opwarmer van jewelste voor Oerrock. Aanvang 21:00 uur en de toegang is gratis.
Vooraf kun je kijken naar PSV-Sc Heerenveen. Live via Fox sports. Aanvang wedstrijd 20:45 De Swingel is open! Check www.swingel.nl voor de bereikbaarheid.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *