Berichten van Plaatselijk Belang

Eregasten

dodenherdenking 4 mei 2014 (6)Dit jaar mogen we gedenken dat de vijandelijke bezetting van Nederland 70 jaar geleden tot een einde kwam. Gelukkig zijn er in ons dorp nog heel wat mensen die hier levendige herinneringen aan hebben. Velen waren in die tijd schoolkinderen, anderen jongvolwassenen.
Daarom wil Plaatselijk Belang deze mensen graag als eregast bij de dodenherdenking uitnodigen.
We gaan zorgen dat iedere 80-plusser die dat wil, op maandag 4 mei aanwezig kan zijn bij het monument op de begraafplaats bij de kerk aan de Weinterp. Wij zorgen voor vervoer, voor een zitplaats bij het monument en voor persoonlijke begeleiding door een basisschoolleerling. Verder zal de ceremonie het bekende en gewaardeerde sobere verloop krijgen zoals hieronder beschreven.
Na afloop gaan we met de ouderen naar MFC De Swingel om elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee te ontmoeten en herinneringen op te halen. Rond negen uur brengen we de gasten weer thuis.

Bent u 80-plusser en wilt u de dodenherdenking graag bijwonen? Bel met:
Hilly Renkema 0516 481465,
Henk van der Wal 06 41681098,
Janny Janssen 0516 480562dodenherdenking 4 mei 2014 (2)

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *