Gemoedelijk donateursconcert met Sânman & Sikke

Op 4 april 2015 hield Euphonia een concert voor haar donateurs. Dit jaar met een geweldig optreden van Sânman & Sikke. Met hun prachtige zang, gitaarmuziek en cabaretachtige tussenstukjes werd het een zeer gemoedelijke avond. Deze avond werd het aanwezige publiek duidelijk wie achter de naam Sikke schuilt:  Sikke de manager.

Natuurlijk trad Euphonia o.l.v. Johannes Terpstra, zelf ook op voor haar donateurs. Voor de pauze speelde het korps de muziekstukken die ze op 9 mei a.s. ook tijdens het Spikerfestival in Ureterp gaan spelen. Waaronder het verplichte werk Call of the Valley van Jacob de Haan.

Dat de leden van Euphonia ook kunnen zingen werd na de pauze duidelijk. De jongste leden Tineke, Elrike, Sylvia, Nynke en Marrit speelden samen de solo van Beauty en de Brains van Nielson. Dit nummer werd zingend afgesloten.

Het jeugdorkest van Euphonia o.l.v. Petra Rodenboog, liet tijdens het concert ook van zich horen. Geweldig dat Wijnjewoude zoveel muzikaal talent heeft.

De muzikale avond werd afgesloten met een gezamenlijk optreden van Euphonia en alle jeugdleden, met ‘Rolling in the Deep’ van Adele.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *