Goede hoop op voortzetting peuteropvang De Telle

Recent heeft u het uit de pers kunnen vernemen: Timpaan Kinderopvang is voornemens de peuteropvang locaties in kleine dorpen over te dragen aan een andere partij. Ook De Telle in Wijnjewoude zal worden afgestoten, omdat deze voorziening zonder combinatie met kinderopvang voor Timpaan onrendabel is.

Het mag natuurlijk niet gebeuren dat de peuteropvang uit Wijnjewoude verdwijnt. Nu geldt er sinds 1 januari 2015 een ‘vrije markt’ voor peuteropvang.
Gelukkig heeft PB goed nieuws voor de peuterouders en de rest van het dorp: Er heeft zich inmiddels al een geschikte en zeer geïnteresseerde kandidaat voor overname bij Timpaan gemeld. We hopen er op dat onze peuters ook in de toekomst gewoon naar de opvang kunnen blijven gaan.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *