It Stikelbearske

Iedereen in Nederland die gaat vissen is, ongeacht zijn leeftijd, verplicht om te kunnen laten zien dat hij mag vissen in een bepaald water. De jeugdvisvergunning is er voor vissers tot 14 jaar. Met deze vergunning kan je met een gewone hengel vissen. Deze hengel moet voorzien zijn van een dobber en één haak. De Jeugdvergunning is GRATIS  te downloaden via onze website. Deze vergunning is alleen geldig in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Ga je ergens anders in Nederland vissen moet je bij een lokale vereniging kijken voor een vergunning. Je mag met deze vergunning niet vissen met een werphengel of op roofvis; daarvoor heb je een Jeugdvispas nodig. Deze kan je ook bestellen via onze website en die moet je wel betalen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.itstikelbearske.nl of neem contact op met :

René Seefat, secretaris Hengelsportvereniging “It Stikelbearske” Wijnjewoude e.o.
0516 481271
secretaris@itstikelbearske.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *