Swingelnieuws van Eric en Trientsje

swingelHet eerste kwartaal van 2015 zit er op. Voor de Swingel betekend dat een afsluiting van de winter en volle vaart het voorjaar in! Een terugkerend scenario is de aanhoudende en toenemende drukte in het dorpshuis. We merken maand op maand dat er meer bezoekers komen en dat die langer blijven. Dat merken we bijvoorbeeld bij de muziekavonden maar ook bij initiatieven van bijvoorbeeld de werkgroep N381.

Een aantal hoogtepunten van maart op een rij.
– De ledenvergadering van Plaatselijk Belang. Deze werd erg goed bezocht. Dat toont de betrokkenheid met het dorp.
– Het feest van de ondernemersvereniging. Heel erg gezellig met een smakelijk buffet.
– Het Fifa-toernooi. Zo’n 30 vooral jongeren die gewapend met play stations met elkaar de strijd aangingen.
– De verkiezingen. Met een veel hogere opkomst dan het landelijke gemiddelde.
– De inloopmarkt van werkgroep N381. Niet alleen de ontwikkeling van de snelweg maar ook de herinrichting van de Merkebuorren werd hier toegelicht. Extreem goed bezocht.
– NL doet! 75 vooral ouderen beleefden hier een gezellige middag. Met een borrel en een hapje.
– Het feest van ODV. Uiteraard ook zeer gezellig met biertjes tot in de vroege uurtjes. De kinderspeelgoed en kleding beurs. Weer goed georganiseerd.
– De kinderdisco!

Wat komt er aan in April? Uiteraard het Open Podium. 11 april! Voor Wijnjewoude, door Wijnjewoude. Deze avond mag je niet missen. Een grote productie in de gymzaal waar alles op alles wordt gezet om een perfect show neer te zetten. Met hart en ziel wordt gewerkt aan dit project en we hopen dat terug te zien in de resultaten, en dat is een volle zaal.
Dan een week later, 18 april. Live muziek!! Bijzonder trots zijn we dat de nummer 2 van de Oerrock Play Offs finale live komt spelen in de Swingel. Waar eerder vermeld was dat de winnaar zou komen hebben we gekozen voor de nummer 2. Dit omdat wij van mening zijn dat de muziek die ze spelen beter bij Wijnjewoude past dan de uiteindelijke winnaar. Breezer Experience. Een show die je moet zien!

Ten slotte een oproep aan alle dorpsbewoners en gebruikers van de Swingel: Ondanks het feit dat wij ongeveer 100 uur per week ons inzetten voor het dorpshuis en daarbij een hele hoop goede dingen gebeuren, kan het natuurlijk eens voorkomen dat we ergens een steekje laten vallen. Graag willen wij iedereen oproepen dat op het moment dat je iets ervaart waar je een ontevreden gevoel aan over houdt of dat je ruimte voor verbetering ziet, dat aan ons te laten weten. De deur staat hier altijd wagenwijd open. Kritiek is iets waar we heel graag mee aan de slag willen. Pas op het moment dat je hier komt om ons te laten weten wat er aan de hand is kunnen we er samen iets aan doen.

We wensen iedereen een gezellige tijd en graag tot ziens in de Swingel.
Eric en Trientsje van der Wal

Voor reserveringen of info bel je met 0516 480 741 of mail je naar info@swingel.nl
PS. Door technische problemen is het mobiele nummer 06 2444 9516 niet altijd even goed bereikbaar. We willen dan ook vragen om zoveel mogelijk op het vaste nummer te bellen of een mail te sturen met je vragen of suggesties of reserveringen.

Kijk voor meer nieuws over De Swingel ook op onze eigen website: www.swingel.nl.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *