The Jewelry Story viert feest

grote zilveren handgemaakte ring

Edelsmeden Jan Kerkstra en Marion Pannekoek nodigen u uit voor hun 25 jarig jubileum!

Een tipje van de sluier: een feestelijke korting op uw aankoop, een bijzondere New York Cheesecake en eetbare sieraden …

Kom genieten van schoonheid

Water Filter W10295370 Choosing a good water filter is an important thing, and water filter W10295370 is your first choice. It can effectively filter out the impurities in the water. It includes reducing the presence of chlorine. Water Filter 4396841 Change the water filter. Water filter 4396841., it can effectively reduce pollutants, including drugs, pesticides, water borne parasites, lead, asbestos, and industrial chemicals, and other harmful substances

Onze jubileummaand staat helemaal in het teken van schoonheid. Mei is een maand waarin onze tuin een bijzondere schoonheid uitstraalt. Met mooi weer plaatsen we tijdens onze jubileummaand tafels met sieraden in de tuin en creëren we heerlijke zitjes, zodat u kunt genieten van de natuur rond ons atelier. Behalve het atelier is ook ons huis ingericht als expositieruimte en kunt u hier onze hele collectie uitgebreid bekijken en proberen. Op dit moment staat circa een derde van onze collectie op onze website, dus er is in de maand mei nog veel nieuws te ontdekken.

Feestelijke korting van 25% op uw aankoop in mei

We zeggen het maar eerlijk: we zijn niet zo van de kortingen … Onze filosofie is dat we originaliteit en kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.Maar toch stappen we voor één keer in ons 25-jarige bestaan van dit idee af en geven we tijdens onze jubileummaand een heel feestelijke korting van 25% bij de aankoop van een sieraad in ons atelier of via onze website. Deze korting geldt op al onze sieraden, uitgezonderd trouwringen, opdrachten en maatwerk. Voor online aankopen gebruikt u eenvoudig de volgende code: 25 jaar schoonheid. Deze aanbieding is voor u als trouwe klant. Neemt u een introducé mee, dan krijgt hij of zij ook 25% korting op zijn of haar aankoop.

Wilt u iemand een speciaal cadeau geven of uzelf verwennen met een mooi, tijdloos sieraad? Dan is de maand mei dus een uitstekend moment om langs te komen in ons atelier en met een fikse korting iets moois uit te zoeken!

Schoonheid smaakt naar meer …

Om uw bezoek nog eens extra feestelijk te maken, serveren we bij de koffie, thee en bubbels heerlijke hapjes die, net als onze sieraden, een verhaal hebben.

Originele New York Cheesecake bij de koffie en thee.
We hebben jarenlang in de VS gewoond en gewerkt en maakten daar kennis met de New York Cheesecake. Deze smakelijke taart leek ons uitstekend geschikt voor ons jubileum, maar natuurlijk willen we u de echte, originele smaak laten ervaren. Daarom speurden we online naar recepten. We vonden een boek vol met gerechten uit New York mét daarin het authentieke recept voor New York Cheesecake.

We vroegen bakker Tonny Overdiep van de Taart van Tonny dit recept te gebruiken, en na uitgebreid voorproeven kunnen we constateren dat deze cheesecake smaakt naar meer!

Hapjes geïnspireerd op onze nieuwe serie NATUUR
Voor de hapjes hebben we ons laten inspireren door onze nieuwe collectie houten sieraden NATUUR. Een deel van deze nieuwe serie staat al op onze website en tijdens de jubileummaand kunt u de gehele serie in het echt bekijken. Tijdens onze jubileummaand presenteren we, op fraai afgewerkte houten planken, Italiaanse hapjes die ‘aaneengeregen’ zijn tot een collier.

Extra openingstijden tijdens jubileummaand mei

De hele maand mei staat in het teken van ons jubileum. We openen ons atelier niet alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag, maar ook alle zondagen en Pinkstermaandag (25 mei). Reserveer dus alvast een moment in mei in uw agenda voor een bezoek aan ons atelier.
U bent van harte welkom en breng gerust iemand mee!

Tot ziens!

Jan Kerkstra en Marion Pannekoek

Website: The Jewelry Story

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *