Swingelnieuws van Eric en Trientsje

We kijken terug op een drukke april maand.Om maar te beginnen met het open podium, dat er was op 11 April. Wat was dit gezellig! Van begin tot eind. De organisatie die maandenlang heeft vergaderd, de opbouw van het podium, de uitvoering van de show, de artiesten en de afterparty (afterpodium). En natuurlijk het publiek. Alles klopte. Iedereen die meedeed heeOpenpodium posterl erg ‘dankjulliewel’ voor de inzet, hulp en enthousiasme. Het bestuur van de stichting voor het initiatief en touwtrekken, Hillie en Cristiana voor hun ongekende inbreng en steun. Leendert voor het meedenken en uitvoeren. André Bergsma, wat waren we zonder jou. Douwe die er ‘s ochtends ook gewoon al weer was met opruimen. Maaike en Geert en Reinder voor het bijspringen achter de bar, echt heel bedankt, we zullen het nooit vergeten.

De week erop hadden we live muziek met de band Breezer Experience in de Swingel. Wat een geweldige band en wat een gezellige avond was dit. Iedereen genoot zichtbaar van deze goeie band. In het voorprogramma van Breezer Experience gaf de band Dash uit Wijnjewoude een geweldig optreden. Tussen de optredens door werd de muziek verzorgd door DJ Michel. Deze avond was voor ons zeer geslaagd.

Dan de patatactie die we gestart zijn op 4 april. Wij hebben veel positieve reacties gekregen op deze actie. Dit geeft ons een extra boost om zeker door te gaan met de snackbar. Iedereen enorm bedankt hiervoor! Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest. Ook de daghap kan niet ontbreken in dit verhaal! Deze maand was het een enorme succes! Vooral het Schnitzel menu is een grote favoriet. Alle daghappen waren zo goed als uitverkocht ! Hier gaan we dan ook gewoon mee door.

swingelEn dan het aankomende terras waar reeds al een begin is meegemaakt door de bomen te kappen die voor het dorpshuis stonden. Wij hopen dat het terras snel klaar zal zijn en dat we jullie dan bij mooi weer kunnen ontvangen op dit nieuwe terras. Het bestuur van de stichting van de Swingel maakt dit allemaal mogelijk. Hiervoor onze dank.

En wat doen we de komende tijd? Op 13 juni staat er een Summer Event gepland. Dit belooft een gezellige middag/avond te worden met leuke workshops en proeverijen, modeshow etc. Dit allemaal is een initiatief van een aantal dames uit Wijnjewoude. Voor meer informatie zie ook hun facebook pagina get ready for summer.
Op 17 juli staat het bouwvakfeest gepland, meer informatie hierover volgt. Tevens zijn er enthousiaste plannen voor entertainment op het terras. Iets met BBQ??

Tot ziens in De Swingel! Eric en Trientsje

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *