Als de zomer dan nog niet klaar is voor ons…

….zijn wij in elk geval klaar voor de zomer!

 

get ready for the summer 13 juni 2015

Kom a.s. zaterdag 13 juni naar ‘Get Ready for Summer’ in MFC de Swingel. Dit Wijnjewouds Summer Event wordt gehouden van 16.00 – 20.00 uur.

Met demonstraties en workshops wordt de bezoekers getoond hoe zij zich op het gebied van Fashion, Beauty, Health & Food, Outdoor en Music & Entertainment klaar kunnen stomen voor de zomer.

Er zal onder andere een zomerse modeshow worden gehouden, waar de laatste trends op het gebied van mode, badkleding en accessoires voor het hele gezin zullen worden getoond. Verder zal er aandacht zijn voor zowel de innerlijke mens, met verschillende hapjes en drankjes, als de uiterlijke mens, op het gebied van make-up, haartrends, lichaamsverzorging. En voor de broodnodige lichaamsbeweging kan je meedoen aan de swingende workshops Salsadansen! Ook is er de mogelijkheid om, eenmaal geheel in zomerse stijl, een heuse glamourshoot laten maken.

Voor de eerste vijftig bezoekers zal een fraaie goodiebag klaar staan en doorlopend is er een verloting met mooie prijzen! Voor de kleine bezoekers is er schminken en een groot luchtkussen!
Volg het event op facebook!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *