Inloopavond herinrichting Mounleane

Bij het project N381 Drachten – Drentse grens pakt de provincie Fryslân niet alleen de hoofdweg aan, maar ook de wegen in de nabije omgeving. Deze worden opgeknapt en opnieuw ingericht. Onderdeel hiervan is de herinrichting van de Mounleane van Wijnjewoude tot aan Ureterp. Om u hierover te informeren bent u van harte welkom op de inloopmarkt die de fa. Roelofs in samenwerking met de provincie organiseert op maandag 8 juni a.s. tussen 19:00 en 21:00 aan de Telle 21 (MFC de Wier) te Ureterp.  Tijdens deze inloopmarkt zijn medewerkers van zowel de provincie Fryslân als Roelofs aanwezig om u aan de hand van tekeningen nadere uitleg te geven over de werkzaamheden.

De werkzaamheden aan de Mounleane tussen Wijnjewoude en Ureterp starten op 10 augustus en lopen door tot in oktober. Het verkeer wordt in deze periode omgeleid. Nadere informatie kunt u ook lezen in de brief aan de bewoners van de Mounleane.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *