Nieuws van de Swingel

De zomer komt! Echt!! En dat komt bijzonder mooi uit nu het terras gestalte begint te krijgen.

We zijn er nu al bijzonder trots op wat we hebben bereikt en we zullen doorzetten tot we ons doel bereikt hebben, een volwaardig terras. Onze dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die tot nu toe meegeholpen hebben met in het bijzonder Jan Russchen en Frits van der Meulen en natuurlijk Mark Veenstra. De hovenier die ook straat! Geweldig bedankt! En Barelt de Haan voor het transport van het zand. Niet onbelangrijk. IMG_8248

Paar hoogtepunten: Het vrijwilligersfeest van het dorpsfeest. Na een zeer geslaagd dorpsfeest zijn de vele vrijwilligers in de watten gelegd door het bestuur van de commissie. Dat is een grote pluim waard dat de waardering op deze manier wordt getoond. Het dorpsfeest zelf was een groot succes en dat is vooral te danken aan de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten. Respect voor het bestuur dat keihard gewerkt heeft om het feest tot in de puntjes te organiseren. Op naar volgend jaar.

De musical van ’t Twaspan. Geweldig hoe de kinderen de ouders en opa’s en oma’s vermaakt hebben. Grote klasse. Alle juffen en ouders die meegeholpen hebben verdienen ook een groot compliment. Leuke en gezellige avond.

Get ready for summer. Wat een productie was dat dan?! Van Salsa tot springkussen, van complete markt tot Smootybusje. Echt, wat een werk moeten de organiserende dames hiervan gehad hebben. Met ruim honderd betalende bezoekers mag dit een groot succes genoemd worden. Dank dames voor jullie tomeloze inzet en op deze manier een slinger aan de Swingel gegeven hebben

En nu gaan we de zomer in. De Swingel blijft gewoon open. Sterker nog, de openingstijden zullen nog ruimer worden. Dit met oog op het terras in combinatie met de fietsers en wandelaars. We gaan proberen een zo ruim mogelijk aanbod te realiseren. Van koffie met gebak tot bier met saté. We werken achter de schermen hard om dit voorelkaar te krijgen.

Mooie gelegenheid om het terras te inspecteren is 17 juli tijdens het eindeseizoensfeest, voorheen het bouwvakfeest. We gaan weer een groot feest organiseren en de opzet wordt iets anders dan vorig jaar. Tot mijn grote spijt komt Wimmie Bouma niet, maar het bier en de BBQ blijft. Verderop in de Bân lees je er alles over.

Nog een datum die je in je agenda moet zetten is 5 september. Willedei! Dit wordt weergaloos. Met de beste en mooiste line up ooit! Met als absolute headliner Jelle B. Bijzonder trots dat Jelle B af gaat sluiten en reken er op dat hij de boel op de kop zal zetten. De rest van het programma liegt er ook niet om. Wat dacht je van Die Twa? Kon zomaar eens de laatste keer zijn dat je de kans krijgt om deze mannen te zien op het podium. Verder is er een zeer gevarieerd programma waar je u tegen zegt. Ook dit jaar wordt het weer geweldig mooi weer dus wordt het genieten op het Swingelplein. Willedei is en blijft gratis en dus voor iedereen toegankelijk. Nu eerst de zomer in! Prachtige zomer voor jullie allemaal!

 

We wensen iedereen een fantastische zomer!! Eric en Trientsje.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *