Vacature in dorpsfeestbestuur

Het dorpsfeest van 2015 ligt nog maar net achter ons en nu kijken we al weer uit naar het feest van 2016. Dit zal zijn van 15 t/m 18 juni 2016. Noteer alvast deze datum in uw agenda. In 2016 zal er weer een optocht van versierde wagens zijn! Zodra het thema voor de wagens bekend is hoort u dit van ons.

Alle bestuursleden van het dorpsfeest blijven tot en met het feest van 2016 zitten. Daarna is het de bedoeling dat er elk jaar wisselingen plaats gaan vinden. Ondanks dat de verhoudingen onderling zeer goed zijn en wij een zeer mooie en hechte groep hebben, is het bestuur van mening dat er toch wel doorstroming moet zijn. Nieuwe mensen geven vaak nieuwe ideeën en hebben vaak weer andere inzichten. Zijn er mensen die zeggen van ‘hé dat lijkt mij wat’ schroom niet en neem contact met ons op.

Vaak horen we dat je als bestuurslid het feest “mist”. Wij kunnen je vertellen dat een feest van de andere kant meemaken minstens zo mooi, zo niet mooier is. Specifieke kennis is niet noodzakelijk. Wat je mee moet brengen is enthousiasme, creativiteit, humor en rondom het feest wat vrije tijd. Voor de functie van penningmeester, die ook wordt gezocht, is daarnaast, kennis van geldzaken nodig.

Zijn er nog suggesties, heeft u nog vragen en/of opmerkingen, schroom niet en neem contact met ons op. Het liefst per mail op: SDWW@LIVE.NL

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *