Populaire artiesten Jelle B en Die Twa tijdens straatfestival Willedei in Wijnjewoude.

Populaire artiesten Jelle B en Die Twa tijdens straatfestival Willedei in Wijnjewoude.

Op zaterdag 5 september 2015 wordt de 12e editie van Straatfestival “Willedei” in Wijnjewoude gehouden. Dit spraakmakende festival verzorgt een variërend programma op het gebied van muziek, dans, (straat)theater, kinderactiviteiten, braderie en natuurlijk veel Wille in het centrum van Wijnjewoude. De toegang is Gratis.

Het programma

Het programma start om 15.00 uur met de openingsact bij het hoofdpodium tegenover MFC de Swingel. Vanaf 15.15 uur betreden artiesten de verschillende podia, brengen theatermakers een lach op je gezicht en kun je genieten van wervelende dansacts. Tevens presenteren ondernemers zich op de braderie en vermaken kinderen zich bij de kinderactiviteiten. Kortom, een gevarieerd programma voor jong en oud. De muziekpodia worden betreden door spraakmakende artiesten zoals Die Twa, Gurbe Douwstra, Wiebe Kaspers en Dûbel Twa.

Slotact met Jelle B

Om 20.30 uur wordt de Willedei afgesloten met een daverende slotact van Jelle B, ook nu bij het hoofdpodium bij MFC de Swingel. Deze slotact duurt tot 21.30 uur.

Willedei koeke

Na het succes van vorig jaar is de “Willedei koeke” ook dit jaar aanwezig. Een speciaal ontworpen koek voor de Willedei die te verkrijgen is bij alle 4 vestiging van Bakkerij van der Molen. Houd onze facebookpagina  of onze website in de gaten voor meer informatie hierover.

Willedei poster zonder sponsoren

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *