Koek hoort erbij, op Willedei

Het begint al een echte traditie te worden: geen Willedei meer zonder de Willedei koeke!
presentatie Willedei koeke augustus 2015 (1)

Op de zonovergoten middag van de 13e augustus mocht een delegatie van het Willedei bestuur de nog warme eerste Willedei koeken in ontvangst nemen uit handen van bakker Van der Molen. De heerlijke koeken worden speciaal ter gelegenheid van Willedei gebakken en zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen van bakkerij Van der Molen. Dus behalve in Wijnjewoude, ook in Bakkeveen, Ureterp, Haulerwijk en Donkerbroek.

Aan het succesrecept is dit jaar niet verder gesleuteld: het is dezelfde heerlijk luchtige kruidkoek die door de cranberry’s die erin zijn verwerkt een zomerse uitstraling heeft. Een vleugje kaneelsuiker verwijst al subtiel naar de komende herfst.

De ppresentatie Willedei koeke augustus 2015 (5)rijs van de koek is € 2,50. Van elke verkochte koek gaat € 0,25 naar de organisatie van de Willedei. Dus kopen die koek, want een lekkerder vorm van sponsoring is er niet!

 

 

Eerst een keertje proeven? Bestel dan een heerlijk kopje koffie op het terras voor de bakkerij. Je krijgt er gratis een plakje Willedei koeke bij!

Tot ziens op 5 september op het straatfestival de Willedei in Wijnjewoude!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *