Open repetitie van Vrouwenkoor Femmes Vocales

Open repetitie Vrouwenkoor Femmes Vocales

Wil je zingen op hoog niveau en ben je bereid ook thuis te studeren? Kom dan op 16 september proefzingen bij Vrouwenkoor Femmes Vocales! We zijn op dit moment ruim 20 vrouw sterk en er is plaats voor enkele nieuwe leden. Het vrouwenkoor, onder leiding van dirigent Claartje van Dokkum, bereidt zich dit najaar voor op kerstconcerten. Traditiegetrouw is er een concert in de Witte Kerk in Hemrik op zondag 20 december.

Bij Femmes Vocales gaan ambitie en plezier in het zingen hand in hand. Het repertoire is zeer divers: van modern klassiek tot romantiek, en van barok tot folkloristisch. Naast het instuderen van de meerstemmige stukken (a capella of met begeleiding) is er veel aandacht voor stemscholing en koorklank. In een goede sfeer en met volle inzet willen we tot het best haalbare muzikale resultaat komen. En dat is hoorbaar tijdens de concerten.

De repetities zijn op woensdagavond van 20.00–22.00 uur in De Skâns in Gorredijk. Het koor is aangesloten bij Stichting Ars Musica. Deze ideële stichting zet zich in voor gedegen muziekeducatie, diverse vormen van ensemblespel en concerten met als doel: plezier in muziek bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen.

 

Heb je belangstelling om op 16 september mee te studeren voor de kerstconcerten, geef je dan op bij dirigent Claartje van Dokkum. Per mail:

claartjevandokkum@live.nl of telefonisch: 0521 577 595 (vanaf 11.00 uur).

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *