Spetterend optreden Jelle B. op 12de Willedei

Redelijk weer, prachtige optredens, activiteiten voor jong en oud in een gezellig Wijnjewoude waren de ingrediënten voor een mooie 12de Willedei met veel Wille.Prachtig dat de Willedei dit jaar door de kinderen van de basisscholen, het jeugdkorps van Euphonia en het popkoor Just4Fun werd geopend met het zingen van het Willedei liet. Daarna was het mogelijk om op 5 verschillende podia te luisteren naar optredens van onder andere Gurbe Douwstra , Vanner, Blowing Away, Inez Timmer, Dubel Twa, en HiJack. Optredens van Longa, luchtacrobatiek van Van der Lei showproductions en dansgroep Suave lieten de bezoekers genieten van een gevarieerd aanbod show en acrobatiek. Het springkussen voor de kinderen werd veel bezocht en de stormbaan voor de wat oudere kinderen was ook zeer geliefd. Het tweede deel van het optreden van Die Twa en Jelle B. in De Swingel was een zeer groot succes.

Op de gezellige markt/braderie kon men kennismaken met bedrijven die hun waar presenteerden, vertelden standhouders wat ze doen om geld in te zamelen voor goede doelen en de VVV was weer  aanwezig met sjoelbakken.

De prijs op de sjoelbak tot 12 jaar is dit jaar gewonnen door Else Veenstra en de hoogste score voor de grote sjoelbak was dit jaar voor Pope Stoker.

Prijzen verloting:

De eerste prijs , een prachtig windlicht aangeboden door bloemenhuis Wilma is gewonnen door de familie Van der lei
De tweede prijs, een Fries pakket aangeboden door Spar Bosch is gewonnen door Henk Janssen.
De derde prijs, twee mooie wandborden aangeboden door Wiljan ging naar mevrouw G. van der Schaaf.

Prijswinnaars gefeliciteerd.

Nog even nagenieten van de Willedei  2015: ga dan naar de fotopagina van de willedei website of naar onze facebookpagina  voor prachtige foto’s.

 

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *