Dorpsfeest 2016

dorpsfeest 2015 playbackshows (7)Het feest in 2016 is van 15 t/m 18 juni 2016. Noteer alvast deze datum in uw agenda.

In 2016 wordt het dorpsfeest voor de 20e keer gehouden. Om die reden zijn er daarom – een jaar eerder dan gebruikelijk – in 2016 al weer versierde wagens.

Morgen, op 7 oktober, hebben wij een bestuursvergadering. Dan willen we het thema voor de versierde wagens vaststellen. Hebt u ideeën, suggesties andere vragen of opmerkingen mail ons op: SDWW@LIVE.NL

Graag vragen wij ook aandacht voor de vacatures in ons bestuur. Alle bestuursleden van het dorpsfeest blijven tot en met het feest van 2016 zitten. Daarna is het de bedoeling dat er elk jaar wisselingen plaats gaan vinden. Ondanks dat de verhoudingen onderling zeer goed zijn en wij een zeer mooie en hechte groep hebben is het bestuur van mening dat er toch wel doorstroming moet zijn. Nieuwe mensen geven vaak nieuwe ideeën en hebben vaak weer andere inzichten. dorpsfeest 2015 banner KissZijn er mensen die zeggen “hé dat lijkt mij wat”, schroom niet en neem contact met ons op. Vaak horen we dat je als bestuurslid het feest “mist”. Wij kunnen je vertellen dat een feest van de andere kant meemaken minstens zo mooi, zo niet mooier is. Specifieke kennis is niet noodzakelijk. Wat je mee moet brengen is enthousiasme, creativiteit, humor en rondom het feest wat vrije tijd. Voor de functie van penningmeester, welke ook wordt gezocht, is daarnaast, kennis van geldzaken nodig.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *