Kleding voor twee goede doelen

liliane_fonds_logo-page1Vanaf donderdag 29 oktober tot donderdag 5 november staat bij het schoolplein van it Twaspan een kledingcontainer. Heeft u de opruimkriebels en heeft u overbodige kleding of schoeisel? Dan kunt u die in een gesloten zak deponeren in de kledingcontainer. De opbrengst van deze inzamelactie is gedeeltelijk voor het Lilianefonds en gedeeltelijk voor obs it Twaspan.

Het Lilianefonds steunt hulp in ontwikkelingslanden. U helpt met uw bijdrage uiteindelijk dus twee goede doelen. De kledingcontainer is open op schooldagen van 8.00 uur tot 16.00 uur. Indien nodig kunt u de kledingzakken in de hal van school neerzetten. Alvast onze hartelijke dank.

Team obs it Twaspan

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *