Rockkerkdienst in de Mande

Op zondag 1 november komt Changed spelen in Bakkeveen. De dienst begint om 19.00.uur. Deze dienst is opgebouwd als een gewone kerkdienst met de gebruikelijke liturgische onderdelen, maar ze worden op alternatieve wijze ingevuld. Het thema van deze dienst is “What’s the secret”, wat is het geheim? Bij dit thema zijn Bijbelgedeelten gezocht, deze lezingen worden op authentieke wijze afgewisseld met rocknummers. Het geheel wordt ondersteund door indrukwekkende beamerpresentaties. De manier waarop de diensten van Changed worden uitgevoerd zijn zeer toegankelijk en het enthousiasme van de band werkt aanstekelijk zodat de kerkbezoekers makkelijk meegenomen worden in de boodschap en de beleving van de kerkdienst. Wil je meer weten over de band, kijk dan op hun website: http://changed.nu

Introductie wat is het geheim?

Dus zorg dat je erbij bent, zondag 1 november 19.00.uur in de Mande te Bakkeveen

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *