Sinterklaas komt er aan!

 

sinterklaas 2013 (12)December lijkt nog zo ver weg, maar de intochtcommissie van Wijnjewoude is al weer druk bezig een prachtig sinterklaasfeest voor haar jeugdige dorpsgenoten te organiseren. Om het prachtige feest van vorig jaar te kunnen evenaren, doen wij ook dit jaar graag weer een beroep op jullie gulle giften. Want het is dankzij de financiële steun van de dorpsbewoners en ondernemers dat het ons ieder jaar weer lukt een prachtig kinderfeest te organiseren. Een prachtige traditie die wij uiteraard graag voort zetten.

En daarom hierbij een oproep aan een ieder die het Sinterklaasfeest een warm hart toedraagt: in de periode van 17 tot 31 oktober, komt iemand van uw buurtvereniging bij u langs om u te vragen voor een vrijwillige bijdrage ten behoeve van het organiseren van het sinterklaasfeest in Wijnjewoude.

Wij danken jullie allen alvast hartelijk voor uw bijdrage. Wij zullen ons best doen er weer een fantastisch feest van te maken dit jaar!

De intochtcommissie Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *