Update Musical Ester

musical esterDe voorbereidingen  voor Musical Ester zijn in volle gang! Elke zondag komen we met een zeer enthousiaste groep, zo’n 55 man!, bij elkaar in ‘het Trefpunt’ om te repeteren. En het begint erop te lijken! Toneel o.l.v. onze altijd vrolijke en hard werkende regisseuse Anna-Gre Veldkamp en zang door onze tijdelijke maar zeer gedreven dirigent, Koop Meindert Schokker.

En vanaf half november is daar het combo ook nog bijgekomen. Die oefenen dit alles o.l.v. onze dirigent van het eerste uur, de ervaren en enthousiaste Hans Jonker, die in januari het dirigentenstokje weer zal overnemen van Koop.

Verder zijn we achter de schermen bezig met o.a. kleding, decor, schmink en PR etc. De uitvoeringen zijn 18, 19 en 20 maart 2016 in ‘de Swingel’.

Het is zeer zeker een aanrader om onze website eens te bezoeken: http://www.musicalwijnjewoude.nl/. Hier vind u/je nog veel meer informatie over de inhoud en totstandkoming van deze musical; over wie we zijn en verdere actuele zaken.

Voor zover deze update, tot de volgende keer,

De musicalcommissie,

Hans, Anna- Gré, Gea, Bertha, Janke Nynke & Joke

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *