Brievenbus bij de Spar gekraakt – Update

Vannacht is de brievenbus voor de ingang van SPAR Bosch in Wijnjewoude gekraakt. Veel, met name kerstpost, is gevonden in de buurt van de Spar. Een ander deel van de gestolen post is – geopend – teruggevonden langs de Merkebuorren en Duerswâld. Mocht je op 22 december post in deze brievenbus hebben gegooid, dan kan het dus zijn dat deze verloren is gegaan! De teruggevonden en veelal vervuilde kerstpost ligt bij de kassa van de Spar; misschien is jouw post daar ook bij. (En als je schoonmoeder klaagt dat ze dit jaar geen kerstkaart heeft gehad, dan heb je in elk geval een prima smoes.)

 

Toegevoegd politiebericht 24-12:

Baldadigheid/Vernieling/Diefstal Wijnjewoude‬

In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 december zijn aan de Merkebuorren te Wijnjewoude verschillende vernielingen gepleegd.

Ter hoogte van supermarkt de Spar is de brievenbus door vermoedelijk vuurwerk opgeblazen. Later zijn meerdere voorwerpen, zoals vlaggen, op het dak van de winkel teruggevonden.
Ook het informatiebord van de gemeente is vernield waarbij een hakenkruis in de plattegrond is ingebrand.

Daarnaast zijn 2 fietsen voor de winkel aangetroffen. Mogelijk zijn de twee fietsen door dezelfde daders voor de winkel achtergelaten.Heeft u iets gezien, kan u een link met de afgebeelde fietsen leggen of bent u eigenaar van een van de fietsen, bel 0900-8844

Zaak 2015376357

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *