Muziekkoepel zingend in gebruik genomen

kerst in de koepel 23 december 2015 (15)Gisteravond gaf het koor ‘Looft den Heer’ een klein kerstconcertje in de vernieuwde muziekkoepel aan de Merkebuorren. In plaats van de wekelijkse repetitieavond, werd deze avond gekozen voor een kort optreden in de open lucht. Het was een plaatje om te zien: de dames en heren met rode kerstshawls in de speciaal voor deze gelegenheid in kerstversiering gestoken koepel.  Een breed publiek luisterde naar – en zong mee met – een aantal door het koor onder leiding van Annejaap Soldaat gezongen liederen. Het weer werkte mee, en zeker ook de warme chocolademelk en de vuurkorven droegen bij aan een mooi kerstsfeertje. Een mooi begin van meer optredens in de koepel?

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *