Sfeervol kerstconcert Femmes Vocales

Vrouwenkoor Femmes Vocales

Op zondag 20 december brengt vrouwenkoor  Femmes Vocales uit Gorredijk weer een veelzijdig concert in de Witte Kerk in Hemrik. Op het programma staan een aantal prachtige werken uit verschillende landen en tijdperken.  Composities uit de middeleeuwen, uit de huidige tijd en daar tussenin. Uit landen als Frankrijk, Canada, de Verenigde Staten, Ierland en Duitsland.

Van Felix Mendelssohn zingt het koor ‘Veni Domine’ en ‘Laudate Pueri’, werken die wat betreft inhoud en sfeer helemaal passen bij Kerst. Ook ontbreekt publieksfavoriet John Rutter niet. Afgesloten wordt met een zeer verrassende versie van ‘We wish you a merry Christmas’.

 

Het koor wordt op piano begeleid door Rudi Kaldenberg. In combinatie met de bevlogen directie van Claartje van Dokkum staat dat ongetwijfeld weer garant voor zowel sfeer als vrolijkheid. Rudi Kaldenberg zal ook een intermezzo verzorgen.

 

Het concert begint om 15.00 uur. De entree bedraagt € 10,-. Jeugd tot 18 jaar € 5,-.

Vanwege de verwachte belangstelling wordt reserveren aanbevolen. Dat kan door een mail te sturen naar: femmesvocales.kaartverkoop@gmail.com. Uw reservering wordt dan binnen enkele dagen bevestigd. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer: 0516 541685 of 06 22055397

 

Femmes Vocales is één van de vele activiteiten uit het aanbod van Stichting Muziek en Meer ‘Ars Musica’. Voor meer informatie over het koor en de dirigent, zie: www.arsmusica.nu en kies in het rechter menu voor Femmes Vocales.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *