20 jaar Dorpsfeest 1996 -2016

Dit jaar het 20 jarig jubileum van het dorpsfeest!

De opening is op de woensdag 15 juni en dan beginnen we met de rommel/vrijmarkt. De woensdagavond wordt een Fryske Jûn.

dorpsfeest 2016 Wim BronsWim Brons, bekend van Radio Fryslân, heeft de leiding van deze avond. Wim doet de inleiding met o.a. beelden. Daarnaast doet hij een quiz. Muzikaal wordt hij deze avond ondersteund door Gurbe Douwstra en Piter Wilkens. Al met al belooft dit een zeer mooie avond te worden.

Donderdagochtend 16 juni is voor de scholen en peuters. Sanders variété show verzorgt een circusact en workshop deze ochtend.

Donderdagavond is de eerste rondrit van de versierde wagens. Het is de bedoeling dat er een land/continent wordt uitgebeeld. Een land/continent kan maar een keer worden gekozen. Heeft een buurt dus Nederland dan kan een ander buurt deze niet meer krijgen. Geef uw keuze op via SDWW@LIVE.NL.

Hierbij geldt wel: Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Werkgroep dorpsbudget wil in 2016 graag dit onderwerp en de buurten, i.v.m. 20-jarig jubileum en omdat het bijdraagt in een dorpsactiviteit, financieel ondersteunen. Voor buurten die meedoen is een startpremie van € 100,- per versierde wagen beschikbaar. Aan deze premie zijn echter wel enkele voorwaarden verbonden:

  • De wagen moet beslist zelf worden gebouwd (wagens die van andere dorpen c.q. feesten worden geleend tellen dus niet mee).
  • Opgave moet plaatsvinden voor 1 april 2016.

De rest van het programma wordt later gepubliceerd.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *