Kilimanjaro beklimmen voor WarChild

Eind januari 2016 ga ik, Falk Lewin, naar Afrika. Ik ga de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen, 5895 meter hoog en ik hoop op 4 februari op de top te staan. Een persoonlijk uitdaging voor mij maar ook met een gemeenschappelijk doel met anderen, nl. zoveel mogelijk geld ophalen voor WarChild om hen te steunen in haar werk om oorlogskinderen te helpen.

kilimanjaro Falk LewinGraag wil ik jullie aandacht vragen voor de uitdaging die ik aan ga om WarChild te helpen:

WarChild zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. Ze helpen de oorlogskinderen met het verwerken van ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen. WarChild zorgt ervoor dat deze kinderen leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En creëren een veilige omgeving waar kinderen weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen. WarChild is actief in 12 landen en zal dit jaar Nederland als 13de projectland toevoegen. Momenteel verblijven er ruim 12.000 vluchtelingkinderen in Nederland en dit aantal is groeiende. Ook deze kinderen hebben de psychosociale hulp van WarChild hard nodig.

Met mij naar Tanzania gaat mijn vriendin Aleid, die in de periode dat ik de berg zal beklimmen in Moshi, in een ziekenhuis zal gaan werken. Zij heeft spullen bij zich (o.a. uit ziekenhuis Nij Smellinghe) die daar hard nodig zijn.

Mochten jullie mij willen helpen, klik dan op deze link. Dit is mijn eigen Warchildpagina waar je een donatie kunt doen die volledig naar WarChild gaat. Op mijn pagina staat verder een link naar de werkzaamheden van WarChild en een link wat mij te wachten staat op de Kilimanjaro.

Ik dank jullie alvast voor de moeite en een eventuele donatie (welke donatie dan ook !!!).

Falk Lewinkilimanjaro Falk Lewin war child logo

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *