Berichten van Plaatselijk Belang

 Een nieuw jaar met veel historie

Het was een gezellige boel tijdens de nieuwsjaarborrel van PB op vrijdag 15 januari. We hebben genoten van de dorpsfilm uit 1966 met daarin veel schorten, hemdsmouwen en gebloemde jurkjes. Een fantastisch tijdsbeeld van het zomers dorpsleven met veel ondernemerschap. De quizvragen na afloop waren een mooie inleiding voor het ophalen van dierbare en vermakelijke herinneringen.

Dinsdag 22 maart is er tijdens de ledenvergadering ook alle ruimte voor de historie van ons markante dorp. De werkgroep Historisch Wijnjewoude presenteert dan wat zij inmiddels aan oude beelden verzameld en van tekst voorzien heeft op de dorpssite. Zet deze datum vast in de agenda.

 Peuteropvang in Wijnjewoude?

We hebben geconstateerd dat het overnamecontract dat Kinderopvang Esther deze zomer sloot met Timpaan door de rechter nietig is verklaard. Een ongelofelijke en totaal onverwachte tegenvaller voor alle betrokkenen. De besturen van Plaatselijk Belang en MFC De Swingel proberen nu samen met de oudercommissie van De Telle tot een bestendige oplossing te komen voor de peuteropvang in Wijnjewoude.

Peuterspeelzaal de telle

Contributie via automatische incasso

De Vereniging Plaatselijk Belang Wijnjewoude gaat de contributie innen via automatische incasso. Voor u en ons is het gemakkelijk als er via automatische incasso betaald wordt.

Dit jaar komen we nog langs om de contributie bij de leden op te halen. Alle leden ontvangen tegelijkertijd een machtigingsformulier. Nadat u dit formulier hebt ingevuld, halen we dit bij u op. Met ingang van volgend jaar wordt dan, telkens in de maand april, de contributie automatisch van uw rekening afgeschreven. Als u geen automatische machtiging wilt afgeven, dan blijven wij de contributie ophalen, verhoogd met € 1,- administratiekosten.

Bent u nog geen lid van de Vereniging Plaatselijk Belang Wijnjewoude? U kunt u zich aanmelden bij Janny Copeland (janny.copeland@gmail.com) of via het contactformulier. Momenteel is de bijdrage voor het lidmaatschap € 5,- per jaar.

Met uw lidmaatschap ondersteunt u de vereniging Plaatselijk Belang Wijnjewoude in haar streven het woon-, leef- en werkklimaat in het dorp te bevorderen.

U bent van harte welkom als lid!

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *