Pubquiz verovert De Swingel

pubquiz feb 2016 (12)Gisteravond was de eerste pubquiz van Wijnjewoude een feit. Maar liefst 16 teams hadden zich ingeschreven voor dit initiatief van Eelco, Herman, Jorrit & Freerk, die met strakke hand de avond vakkundig aan elkaar praatte. De deelnemers kregen na het inleveren van hun mobieltjes een honderdtal vragen te beantwoorden over uiteenlopende zaken als film, sport, topografie, literatuur, wiskunde, muziek, dronken Russen, standjes en geiten.

De avond werd gewonnen door het team van de ‘Shemales’, dat bij de pauze al op kop ging en uiteindelijk met één punt verschil met de nummer twee met de eer én de swingelslagroomtaart ging strijken. De tweede plek was voor het – geheel uit allochtone Wijnjewoudsters bestaande  – team ‘Import’, dat in het bijzonder met het juiste antwoord op de vraag naar het aantal pompeblêdsjes in de Friese vlag grote bewondering afdwong.

 Een geslaagde avond en een mooi initiatief dat ongetwijfeld een vervolg zal krijgen in een steeds bruisender MFC.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *