27 april Koningsdag in Wijnjewoude

Waren we in ons dorp niet gewend om Koninginnedag te vieren, dit jaar gaan we aan het eind van de Koningsdag even uit ons dak op het plein bij de muziekkoepel.

Stel je voor, het plein is leuk versierd, de koepel staat bol van ‘dorpsgemaakte’ muziek en ondertussen genieten honderden Wijnjewoudsters aan lange tafels van alle gezelligheid en heerlijke, door dorpsgenoten bereide gerechten. Zo wordt het een echt…. logo koningsmaal klein

Jong en oud,  Fries of niet, kinderwagen en rollator,  alleen of met de kids,  alle dorpsgenoten zijn van harte welkom om gezellig samen een hapje te komen eten en plezier te hebben.

Al het eten wordt door dorpsbewoners gemaakt.  Dorpsgenoten verzorgen de optredens in de muziekkoepel en basisschoolkinderen en cliënten van zorgboerderijen maken de versieringen voor op het plein.

Wil je koken?

Je kunt bijdragen door met je buurt of club een gerecht te bereiden voor ca 50 personen (de onkosten worden vergoed).  Janny Stoker tel: 06-11462623 (tussen 19.00-20.30 uur)

Wil je optreden?

Ben je muzikaal, wil je zingen/muziek maken of heb je een ander idee? Laat het ons weten.  Wieke Haarsma tel: 06 21462014

Wil je ingrediënten sponsoren?

Je kunt ingrediënten voor gerechten sponsoren of wil jij wegwerpbestek sponsoren? Laat het ons weten. Leny Bouma tel: 481855

Doe mee met vrienden, buren of vereniging  en meld je aan voor 21 maart!

Het koningsmaal is gratis en iedereen kan onaangekondigd aanschuiven. Wil je die dag toch een kleine bijdrage leveren in de gemaakte kosten; er wordt een leuk inzamelpunt voor gemaakt.

Het Muzikaal Koningsmaal is een initiatief vanuit het dorp waarvoor veel dorpsgenoten zich willen inzetten. De organisatie wordt gecoördineerd door: Janny Stoker, Wieke Haarsma, Jan Dirk van der Meulen, Aaltje Minkema (namens ouderraad ’t Twaspan), Marloes Kortenoever (namens ouderraad Votum Nostrum), Frits van der Meulen en Leny Bouma.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *