Musical Ester een enorm succes

Dorpsgenoten, familie en vrienden,

Wat kunnen we terugzien op een geweldig musical weekend!  Al  die mensen die spontaan hun hulp toezegden bij het opbouwen en afbreken van het decor, demusical ester (hoofdrol)spelers bij wie de zenuwen soms flink tekeer gingen, de mooie meiden van de missverkiezing die telkens weer nét naast de titel grepen, de muzikanten van het combo die elke avond de passende noten speelden, de meiden van de grime die ons tot een kleurrijk volk maakten, de dames in de kleedkamers die zorgden dat iedereen goed gekleed op toneel verschenen, de mannen die ons luid en duidelijk zichtbaar lieten overkomen, de beheerders die voor de nodige hapjes en drankjes zorgden, de sponsoren die de musical financieel ondersteunden en natuurlijk u die met velen kwamen kijken! 

Namens de commissie willen we iedereen die, op welke manier dan ook deze musical tot een succes heeft gemaakt, heel hartelijk bedanken. Het was onvergetelijk! 

Anna-Gré, Hans, Joke, Bertha, Janke Nynke en Gea

musical ester (1) uitsnede

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *