Omleidingen en verkeershinder Wijnjewoude-Donkerbroek

werkzaamheden Trijehoek maart 2016 (2)Aannemer Boskalis is gestart met de reconstructiewerkzaamheden aan de voormalige N381 tussen Wijnjewoude en Donkerbroek. Deze werkzaamheden worden in opdracht van provincie Fryslân uitgevoerd en maken onderdeel uit van Project N381.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, per fase worden omleidingen ingesteld voor het doorgaande verkeer richting de N381.

 

Fase 1: Van 7 maart tot 12 april is de Merkebuorren buiten bebouwde kom tot en met de kruising Opperhaudmare gestremd; het verkeer vanaf de N381 naar Wijnjewoude en vice versa wordt omgeleid over Bakkeveen en Waskemeer-Leidyk

Fase 2: Van 12 april tot 30 mei is de Opperhaudmare vanaf de kruising Leidyk tot Wijnjewoude gestremd; het verkeer vanaf de N381 naar Waskemeer-Leidyk en vice versa wordt omgeleid over Wijnjewoude en Bakkeveen

Fase 3: Van 30 mei tot eind juli is zowel de Weinterp als de Opperhaudmare ter hoogte van Klein Groningen gestremd; Verkeer vanaf de N381 naar Wijnjewoude en vice versa wordt omgeleid over Donkerbroek en Ureterp

Kijk voor meer informatie over het project N381 op www.n381.nl

werkzaamheden Trijehoek maart 2016 (1)

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *