Samen weven aan het leven

Onder het motto ‘samen weven aan het leven’ (SWAL) organiseren verschillende organisaties in Ureterp en omstreken, zoals de Zonnebloem, ANBO, het Rode Kruis en de kerken samen activiteiten voor senioren. Zo ook vandaag in Wijnjewoude, waarbij de actiedag van NL Doet werd aangegrepen om een groot aantal van hen een leuke dag te bezorgen. Met ongeveer 25 auto’s werd door zo’n 60 gasten en ongeveer 40 vrijwilligers een tochtje gemaakt in de omgeving. Het ritje werd gezamenlijk afgesloten in De Swingel met lekkere hapjes en drankjes.

De foto’s laten zien dat het een gezellige boel was! Eén van de initiatiefnemers, de heer Modderman, sprak namens SWAL een welkomstwoordje, waarin hij ondermeer de Rabo-medewerkers  bedankte die samen met andere vrijwilligers vandaag hun diensten hebben aangeboden als chauffeur. Ook wethouder Wietze Kooistra sprak een woordje en tenslotte kreeg één van de aanwezige senioren de lachers op zijn hand met het voordragen van de ene na de andere gevatte limmerick. Een mooie dag en een prachtig initiatief!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *