Open Atelier Route Opsterland 2016

Zaterdag 21 en zondag 22 mei en zaterdag 28 en zondag 29 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

Kunst in Opsterland organiseert de 6de Open Atelier route in Opsterland tijdens de laatste 2 weekeinden van mei. In de week tussen de twee weekenden worden nog een aantal workshops en activiteiten georganiseerd in het museum Opsterlân in Gorredijk. In het museum is ook de overzichtstentoonstelling met werk van alle deelnemers te zien. Op zaterdag 21, zondag 22, zaterdag 28 en zondag 29 zijn het museum en de circa 20 ateliers open voor publiek van 11.00 – 17.00 uur.

Onder de deelnemers ook dit jaar weer een paar nieuwe kunstenaars en in diverse ateliers is ook werk te zien van gastexposanten. De route loopt door het prachtige landschap van de gemeente Opsterland en is te downloaden en verkrijgbaar bij alle deelnemers.

Net als vorig jaar verloten we een (of meerdere) kunstwerken t.w.v. 200 euro. De loten kosten € 2,00 per stuk en zijn te koop bij de deelnemers en bij het museum in Gorredijk.

NIEUW dit jaar: de stempelkaart. Verzamel stempels bij de verschillende ateliers en verdien een mooie set ansichtkaarten met werk van de diverse deelnemende kunstenaars.

De toegang is gratis en u bent van harte welkom.

Meer informatie op de website: www.kunstinopsterland.nl

E-mail: kunstinopsterland@hotmail.com

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *