Willedei 2016

Willedei 2016 komt op stoom. Na de formatie van een nieuw bestuur komt de voorbereiding nu echt op gang.  Door de spontane aanmelding van een aantal jongeren is het bestuur compleet en hebben we een mooie leeftijdsmix, ondernemend en traditioneel. Een mooie balans. Prachtig!

Na het opnieuw inrichten van het bestuur en de daarbij behorende taken, is er nu een duidelijke planning en kunnen we nu vol overgave zorgen voor de mooiste en beste editie ooit. Want die komt er natuurlijk.

De eerste zaterdag van september ben jij er ook weer bij?

Ons belangrijkste vergaderpunt is nu de headliner (hoofdact). Wie sluit Willedei af? We zijn bezig met een paar toppers. En we beloven dat het spektakel van vorig jaar met Jelle B tenminste wordt geëvenaard. Ondertussen kunnen we al met zekerheid melden dat Inez Timmer weer gaat optreden en dat Adri de Boer weer van de partij is.

Belangrijk punt is ook de inrichting van Willedei. Van verschillende kanten wordt aangegeven dat de route en indeling wel anders kan. Dan gaan we daar mee aan de slag. Moet er in de Merkebuorren iets worden verandert in podia? Moet er een groter horecaplein komen? Het plein voor de Swingel, krijgt dat een nieuw gezicht? En wat doen we met de kinderactiviteiten? Prachtig en inspirerend om daar over na te denken. Heb jij een suggestie, voorstel of een spetterend idee? Kom maar op! Dan gaan we kijken of dat in het programma past.

Door de Swingel wordt de mogelijkheid onderzocht voor een afterparty in de Swingel. Waar vorig jaar vooral het feest nogal abrupt eindigde willen we nu dat de bezoekers nog even door kunnen in de gezelligheid.

En natuurlijk ben je als dorpsgenoot meer dan welkom om mee te denken en mee te helpen als vrijwilliger, zowel in de voorbereiding als op de Willedei zelf.

Kortom: Willedei op zaterdag 3 september 2016, opnieuw een dag die je niet mag missen.

Volg ons via Facebook voor het laatste nieuws en ontwikkelingen. Hier kun je ook gerust je reactie of suggestie plaatsen.

 

Het bestuur Willedei: Jandirk, JanJakob, Marco, Eric, Jeffrey, Christianne en Grietje.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *