Nieuws van De Telle

De peutergroep

Het is lente en op de boerderij is er volop nieuw leven. Op twee ochtenden zijn de peuters op bezoek geweest op de boerderij. Een hele ochtend kalfjes aaien, koeien voeren en lammetjes knuffelen. Wat een ontdekking zoveel te zien, voelen en ruiken. In de groep is er ook van alles gedaan rondom het thema boerderij.

Op 22 april hebben we samen met de basisscholen It Twaspan en Votum Nostrum deelgenomen aan de Koningsspelen. Alle peuters samen aan het ontbijt wat een feest! Soms ook best moeilijk je eigen broodje of beschuitje te smeren. Na het heerlijke eten staan er allemaal leuke activiteiten klaar. Zoals: oranje was ophangen, schat graven, blikgooien, zelf schminken, je eigen kroon maken. We hebben genoten, om vervolgens samen met de scholen op een plein met zang, dans en muziek af te sluiten. Het is fijn om met elkaar activiteiten te organiseren voor de kinderen uit Wijnjewoude en omstreken. Zijn er peuters die ook graag willen ontdekken en spelen bij De Telle? Kom gerust een keer langs om te kijken.

BSO

De eerste aanmeldingen voor de BSO zijn binnen maar om echt open te kunnen zijn er nog wel meer aanmeldingen nodig. Zoekt u professionele opvang na school voor kinderen van 4-12 jaar vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Na school heerlijk vrij spelen of met zijn allen een leuke activiteit binnen of buiten. Er is een ruim aanbod van spel, knutselmateriaal voor binnen en buiten.

Website

In samenwerking met Herder beeld is er achter de schermen gewerkt aan een website. Intussen is deze bijna klaar. Deze is te bewonderen op: www.kinderopvangesther.nl

Vragen of meer informatie bel of mail met Kinderopvang Esther.

Mail: kinderopvangesther@outlook.com of bel: 06-30283189

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *