Helicoptervlucht – laatste kans!

Als je ooit al eens met een helikopter hebt willen vliegen, is dit jouw kans om de wereld van bovenaf te bekijken. Bij genoeg aanmeldingen kun je tijdens de Willedei op 3 september vanaf 15.15 tot 18.00 uur vliegen met een helikopter van Rotary Wings. Voor slechts 40 euro per persoon krijg je een rondvlucht van zes minuten. Er kunnen maximaal drie personen tegelijk mee. Je kunt je apart aanmelden, maar het is het makkelijkst om je in groepjes van drie aan te melden en van te voren af te spreken waar je naar toe wilt vliegen.

Het totale gewicht van een drietal mag niet meer bedragen dan 270 kg met een gewicht van maximaal 130 kg per persoon. Wees er wel snel bij want het aantal aanmeldingen is beperkt.

Je kunt je aanmelden door een e-mail naar: helikoptervlucht@willedei.nl te sturen. In de e-mail dien je jouw naam, telefoonnummer en bankrekeningnummer te vermelden. Mochten er namelijk niet genoeg aanmeldingen zijn, dan kunnen wij je geld zo gemakkelijk terugstorten.

Bij de aanmelding moet gelijk betaald worden anders is deze niet geldig. Je kunt 40 euro per persoon overmaken op bankrekeningnummer

NL24RABO0363945660 t.n.v. Stichting Willedei Wijnjewâld. Bij betaling dien je tevens je naam te vermelden.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *