Met trots geven wij kennis van de geboorte van de Willedei-cake

willedeikoek 2016 (2)De traditionele Willedei-koek van bakkerij van der Molen heeft er een broertje bij: de Willedei-cake! Vanochtend was de feestelijke aanbieding van de eerste versgebakken cake door bakker Hilco Posthumus aan het Willedeibestuur, vertegenwoordigd door Christianne Roffel en Jan Dirk van der Meulen. De Willedei-cake is een overheerlijke cake met bosbessen en stukjes chocola. Om je vingers bij op te eten!

En nog meer goed nieuws: Ook de Willedei-koek, inmiddels voor het vierde jaar speciaal voor Willedei gebakken, blijft in het assortiment. Dit is een heerlijk luchtige kruidkoek, met cranberry’s  en een vleugje kaneelsuiker.

Zowel cake als koek kost € 2,50 per stuk, waarvan 25 cent bestemd is voor de organisatie van de Willedei. Dus je kunt nu zonder schuldgevoel onbeperkt snoepen. Het is immers voor het goede doel!willedeikoek 2016 (7)

De koek wordt verkocht bij alle vestigingen van bakkerij van der Molen. Behalve in Wijnjewoude, ook in Bakkeveen, Ureterp, Haulerwijk en Donkerbroek. En ook op de Willedei zullen de koeken en cakes volop verkrijgbaar zijn.

De overhandiging van het eerste exemplaar vond plaats in de vernieuwde muziekkoepel van Wijnjewoude, die op 3 september, Willedei, feestelijk zal worden geopend.

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *