Brei- en haakcafé gaat van start

Op veel plaatsen in het land zijn brei- en haakcafé’s een groot succes en we dachten het maar eens in eigen dorp te proberen. Het plan is om eenmaal in de vier weken een ochtend in “De Swingel” bij elkaar te komen. Brei- of haakwerkje mee en dan gezellig met een kopje koffie en een praatje aan ons werkstuk bezig zijn. We kunnen van elkaar leren en elkaar helpen. En ook als je nog niet kunt breien of haken is er altijd wel iemand om je op weg te helpen.

Er hebben zich inmiddels al een paar vrouwen aangemeld. Kom langs en kijk of het iets voor je is, het verplicht je tot niets. We starten woensdagochtend 28 september. Vanaf 10 uur bent u van harte welkom

Bel of mail ons:

Roos van Dijk, telefoon 0516-481957 Roos.vandijk@hetnet.nl Anneke Oosterhof, telefoon 0516-481714 agannema@gmail.com
 

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *