Open repetitie Femmes Vocales

Open repetitie Vrouwenkoor Femmes Vocales

Wil je zingen op hoog niveau en ben je bereid daar ook thuis voor te studeren? Kom dan op 21 september proefzingen bij Vrouwenkoor Femmes Vocales! We zijn op dit moment ruim 20 vrouw sterk en er is plaats voor enkele nieuwe leden. Ervaar het plezier van samen iets moois neerzetten. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00–22.00 uur in De Skâns in Gorredijk. Het koor staat onder leiding van dirigent Claartje van Dokkum.

Bij Femmes Vocales gaan ambitie en plezier in het zingen hand in hand. Het repertoire is zeer divers: van modern klassiek tot romantiek, en van barok tot folkloristisch. Naast het instuderen van de meerstemmige stukken (a capella of met begeleiding) is er veel aandacht voor stemscholing en koorklank. In een goede sfeer en met volle inzet willen we tot het best haalbare muzikale resultaat komen. En dat is hoorbaar tijdens de concerten.

Heb je belangstelling om mee te zingen op 21 september, stuur dan een mail naar dirigent Claartje van Dokkum: claartjevandokkum@live.nl of bel: 0521 577 595 (vanaf 11.00 uur).

Wil je ons eerst een keer beluisteren, kom dan op 18 september naar de kunstmarkt in Sparjebird (http://www.kunstinopsterland.nl). Daar zingen we zowel op het podium als op het marktterrein, waar we het publiek uitnodigen om mee te zingen. Zo kun je informeel kennismaken met het koor, de dirigent, het niveau en de sfeer. Er is voldoende gelegenheid om dirigent en koorleden aan te spreken en vragen te stellen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *