Prachtig weer bij fietstocht N381

Willedei 2016 fietstocht N381 (1)Met een prachtig najaarszonnetje genieten inwoners van Opsterland van de fietstochten die zijn uitgezet langs de dorpen die een upgrade hebben gehad in het kader van de gebiedsontwikkeling N381. Bij de stempelpost naast de muziekkoepel in Wijnjewoude is het een komen en gaan van goedgemutste fietsers. De fietsers worden door Geesje en Klaasje voorzien van stempels op de routekaartjes, een heerlijke plak Willedeicake én een sappige N381-appel. Veel van de deelnemers fietsen niet alleen de Noordelijke route, maar pakken er de Midden route meteen bij. En ondertussen is de opbouw van de Willedei in volle gang!

Kom vanmiddag allemaal naar de muziekkoepel. Officiële opening om 15.00 uur door mevrouw de burgemeester!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *