Dorpsfeest 2017

Na een fantastisch dorpsfeest en een welverdiende zomerstop zijn we achter de schermen weer begonnen met de voorbereidingen van het dorpsfeest 2017.

Voor de zomerstop hebben we samen met alle vrijwilligers nog genoten van een heel gezellig vrijwilligersfeestje in de Swingel. Op deze avond hebben we ook afscheid genomen van twee ankers binnen het bestuur Hedzer en Jeanette. Ook vanaf deze plaats willen we jullie nog eens heel hartelijk bedanken!

Met het vertrek van Hedzer was het bestuur ook ‘voorzitterloos’. Gelukkig hebben we in Kees een waardig vervanger gevonden. Hij zal vanaf nu de voorzittershamer overnemen! En daar hebben we als bestuur alle vertrouwen in.

En nu wordt het weer tijd voor de belangrijkste dingen. Met alle ervaringen nog vers in het geheugen zijn we alweer begonnen om ook volgend jaar weer een topfeest neer te zetten. Nu willen we natuurlijk nog niet teveel verklappen, maar we kunnen nu alvast wel vertellen dat we voor de zaterdagavond een topband hebben kunnen vastleggen. Vangrail zal de tent ongetwijfeld op de grond doen trillen!!

 Wij hebben er nu al zin in…dus houd 14 t/m 17 juni 2017 alvast vrij in je agenda!!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *