Lichtjesavond op begraafplaats Weinterp

De allereerste lichtjesavond vorig jaar op de begraafplaats van Duurswoude werd zo gewaardeerd dat uitvaartvereniging Eert De Doden u van harte uitnodigt voor de tweede editie.lichtjesavond 31 oktober 2015 (2)

Op zaterdagavond 29 oktober om 19.00 uur wordt de lichtjesavond gehouden op de sfeervol verlichte begraafplaats van Weinterp. Deze bijeenkomst is niet alleen bedoeld om dierbare overledenen te gedenken en een lichtje te plaatsen op hun graf, ook voor hen die elders begraven of verstrooid zijn, kan men een gedenklichtje plaatsen op het speciaal daarvoor bedoelde grote witte hart dat op een centrale plaats is opgesteld. De grafkaarsen worden ter plaatse verstrekt.

Enkele dorpsgenoten zullen met passende woorden en sfeervolle muziek de herdenking inleiden. Na het plaatsen van de kaarsen (ca 19.30 uur) bent u uitgenodigd voor koffie/thee of chocolademelk.

Heeft u na deze ervaring de behoefte om nog wat te mijmeren of uw gedachten te delen, in het kerkgebouw vindt u een luisterend oor bij mensen uit dorp en kerk.

We verzoeken u waar mogelijk op de fiets naar de begraafplaats te komen. Een zaklamp kan handig zijn om het graf van uw dierbare te vinden. De lichtjesavond wordt georganiseerd door uitvaartvereniging Eert de Doden in  samenwerking met Plaatselijk Belang, Stichting Begraafplaatsen en de Hervormde gemeente.

Heeft u vervoer nodig? Bel met Afke Drenth 0516-481590

 

Zaterdag 29 oktober 19.00 uur op begraafplaats Weinterp

 

 

 

 

 

 

Voor informatie:

Uitvaartvereniging Eert De Doden, Afke Drenth 0516-481590

drenth9241@gmail.com

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *