Kerstconcert Femmes Vocales 2016

Met Femmes Vocales de wereld rond
Op zondag 18 december neemt vrouwenkoor Femmes Vocales uit Gorredijk u mee naar zeer diverse kerstsferen tijdens het concert in de Witte Kerk in Hemrik. Maak kennis met de diverse kleuren, ritmes en landseigen samenklanken van kerstliederen uit Australië, de Verenigde Staten, Schotland, Frankrijk en Italië. Engeland, het land van de Christmas Carols, ontbreekt natuurlijk niet. Daarnaast brengt het koor de prachtige Mis in F van de Oostenrijkse componist Sigismund von Neukomm, een mis in de stijl van Haydn en Mozart.

Het koor wordt op piano begeleid door Rudi Kaldenberg. In combinatie met de bevlogen directie van Claartje van Dokkum staat dat ongetwijfeld weer garant voor zowel sfeer als vrolijkheid. Rudi Kaldenberg zal ook een intermezzo verzorgen.

Het concert begint om 15.00 uur. De entree bedraagt € 10,-. Jeugd tot 18 jaar € 5,-.
Vanwege de verwachte belangstelling wordt reserveren aanbevolen. Dat kan door een mail te sturen naar: femmesvocales.kaartverkoop@gmail.com. Uw reservering wordt dan binnen enkele dagen bevestigd. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer: 0516 541685 of 06 22055397

Femmes Vocales is één van de vele activiteiten uit het aanbod van Stichting Muziek en Meer ‘Ars Musica’. Voor meer informatie over het koor en de dirigent, zie: www.arsmusica.nu en kies in het rechter menu voor Femmes Vocales.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *